top of page

Logoens design er inspirert av de ikoniske jordbruksmønstrene, med organiske former og flytende linjer hentet fra åkrene. Elementer fra logoen har blitt videreført til et unikt grafisk mønster, som bruker både fargepaletten og visuelle bilder.

 

Fargevalget, som består av varierte grønntoner, er nøye utvalgt for å fremheve den livlige og sunne essensen av landbruket.Mett Landbruk er en utstilling for alle. Derfor er nettsiden er utformet ved tanke på brukervennlighet, slik at den er lett å bruker for alle i målgruppen. Den er ren og enkel, der hovedfokuset ligger på å fremheve informasjon om landbruksutstillingen. 
Flere jobber

Bidragsytere

Mari Skjevdal

Mari Skjevdal

Grafisk designer & UX-designer

Trenger du en logo? Vi hjelper deg ut av identitetskrisa

Vi designer logoer, fargepaletter, typografi, malverk og visuelle retningslinjer som skaper en enhetlig identitet og gjenkjennbar merkevare for din bedrift.

Mett Landbruk er en regional landbruksutstilling som samler gårdbrukere, landbruksrelaterte bedrifter og alle med en lidenskap for landbruk, norsk mat og levende lokalsamfunn i Midt-Norge. Mai 2024 debuterer landbruksutstillingen på Varig Orkla Arena med et stort arrangement – støttet av en ny logo, gjennomtenkt grafisk profil og nettside produsert av oss.

Kunde

Mett Landbruk

Årstall

2024

Mett Landbruk | Visuell Profil

bottom of page