top of page

Skap en sterk merkevare som skiller seg ut i mengden. Gjennom logoer og fargepaletter, typografi og visuelle ­elementer gir vi deg en visuell identitet som gjenspeiler din unike stemme – dine verdier.  

 

Din merkevare skal representere hva du står for, hvordan du ønsker å bli opp­fattet av andre, og ikke minst skape en ­relasjon til din målgruppe. Den skal bygge tillit og lojalitet hos dine kunder, forbrukere og lesere. 

 

Fra brosjyrer og plakater til ­digitale ­løsninger og sosiale medier – vårt ­­kreative team er klare til å ­levere ­innhold og design som fanger ­oppmerksomheten og kommuniserer ditt budskap effektivt. 

Vårt mål er ikke bare å levere flott design, bilder og videoer, men også å oppnå konkrete resultater for din bedrift.

Design

Merkevarebygging og identitet

Ingen er helt like - og i merkevarebygging gjelder det å virkelig skille seg ut, men på en god måte. Vi designer logoer, fargepaletter, typografi, malverk og visuelle retningslinjer som skaper en enhetlig identitet og gjenkjennbar merkevare for din bedrift.

 

Grafisk design

Gjør inntrykk med grafiske elementer for trykte og digitale medier – basert på din bedrifts visuelle profil, mål og behov. Dette kan være brosjyrer, plakater, annonser, visittkort, bannere, nettsidegrafikk og mer. Eller Ingvilds absolutte obsession: stickers.

Kampanjedesign

Planlegger du en kampanje som virkelig skal gjøre inntrykk? Med visuelt attraktive elementer som støtter opp under kampanjens mål, som annonser, innhold til sosiale medier, egne kampanjesider og mer, kan vi sammen skape engasjement og konverteringer.

Illustrasjon

Gjør noe unikt og eget med egendefinerte illustrasjoner og infografikk som forsterker budskapet på en visuell og original måte. Kanskje hadde det vært gøy med en animert utgave av bedriftens logo?

Markedsføring

Innholdsproduksjon

Kommunikasjon er omfattende, og kan gjøres på mange måter. Gjennom levende innhold, som gjenspeiler din identitet og merkevare, kan vi gjennom tekst, bilder, video og grafikk skape helhetlige løsninger, maler og veiledning som kommuniserer ditt budskap til din målgruppe.

Rådgivning og kreativ strategi

Gjennom rådgivning i visuell kommunikasjon og kreative strategier som resonnerer med dine unike behov, finner vi innovative løsninger som forsterker din bedrifts synlighet og tilstedeværelse.

Markedsføringsstrategi og analyse

En helhetlig markedsføringsstrategi, fra innholdsutvikling og sosiale medier til SEO og e-postkampanjer. Med en kombinasjon av branding, multimediaproduksjon, og kundeinteraksjonsstrategier, sikter vi etter å optimalisere kundeopplevelsen og forsterke din merkevares budskap.

Produksjon

Profileringsartikler

Klær, tilbehør og rekvisita – til arbeid og fritid. Vi sørger for produksjon og design av profileringsartikler som synliggjør din bedrift, med vekt på kvalitet og funksjonalitet. Vi er mer enn gjerne behjelpelige med råd, vareprøver og forslag basert på kunnskap og erfaring.

Print og produksjon

Gjennom tett samarbeid med pålitelige trykkerier og leverandører, kan du være trygg på at ditt budskap får et skarpt og solid uttrykk hos oss. Brosjyrer, bøker, hefter, emballasje, plakater og stickers – det aller meste kan ordnes.

Utsmykking

Utsmykking er mer enn bare synliggjøring av bedriftens visuelle identitet i lokalene. Med bilder, folie, skilt og andre elementer skapes også en god atmosfære. Vi hjelper deg med planlegging, design, produksjon og montering.

Bildekor

Markedsføring på fire hjul! Vi ordner design basert på dine ønsker i samspill med bedriftens visuelle identitet, foliert av våre dyktige samarbeidspartnere.

Web

Webdesign

Gjør det enkelt for både deg selv og dine besøkende, med brukervennlige og attraktive nettsider. Hos oss kan du forvente et visuelt tiltalende grensesnitt, velorganisert innhold, god brukeropplevelse og flott design.

SEO

God markedsføring starter med godt utarbeidet optimalisering for søkemotorer. Altså hvor høyt opp på listen bedriften din ligger når dine tjenester eller produkter googles. Ved hjelp av spesifikke nøkkelord, godt utarbeidede tekster med relevant innhold, gjennomtenkte titler, lenking og riktig bruk av bilder, hjelper vi deg å øke synlighet og generere mer relevant trafikk til dine kanaler.

Foto og video

Fotografi og videoproduksjon

Fra enkle portretter og flotte miljøbilder til actionfylte droneklipp og Tiktok-trender - gjennom foto og video fanger vi helheten i din bedrift. Dette inkluderer også redigering og postproduksjon, tilpasset ønsket format og skjerm.

 

I tillegg har vi eget studio på kontoret perfekt for portrett- og produktfotografering.

bottom of page