top of page

Skap en sterk merkevare som skiller seg ut i mengden. Gjennom logoer og fargepaletter, typografi og visuelle ­elementer gir vi deg en visuell identitet som gjenspeiler din unike stemme – dine verdier.  

 

Din merkevare skal representere hva du står for, hvordan du ønsker å bli opp­fattet av andre, og ikke minst skape en ­relasjon til din målgruppe. Den skal bygge tillit og lojalitet hos dine kunder, forbrukere og lesere. 

 

Fra brosjyrer og plakater til ­digitale ­løsninger og sosiale medier – vårt ­­kreative team er klare til å ­levere ­innhold og design som fanger ­oppmerksomheten og kommuniserer ditt budskap effektivt. 

Vårt mål er ikke bare å levere flott design, bilder og videoer, men også å oppnå konkrete resultater for din bedrift.

Merkevarebygging og Identitet

Utvikle en unik visuell identitet for din bedrift. Dette inkluderer ­design av logo, fargepaletter, typografi og visuelle retningslinjer som gir en ­enhetlig og gjenkjennbar merkevare.

 

Grafisk Design

Grafiske elementer for trykte og ­digitale medier. Dette kan omfatte ­design av brosjyrer, plakater, annonser, visittkort, bannere, nettsidegrafikk og mer. 

 

Webdesign

Design av brukervennlige og ­attraktive nettsider som passer dine mål og ­behov. Dette innebærer å skape et ­visuelt tiltalende grensesnitt, organ­i­sereinnhold og sørge for en god brukeropplevelse. 

 

Rådgivning og Kreativ Strategi

Rådgivning om visuell kommunikasjon og kreativ strategi. Vi hjelper dere med å finne de beste tilnærmingene for å oppnå deres mål.

Emballasjedesign

Utvikle emballasje for produkter som ikke bare beskytter varen, men også appellerer til målgruppen. Emballasjen blir ofte utformet for å reflektere ­produktets identitet.

 

Illustrasjon

Opprette egendefinerte illustrasjoner og infografikk for å forsterke budskapet på en visuell og original måte.

 

Fotografi og Videoproduksjon

Tjenester innen fotografi og video­produksjon, inkludert redigering og postproduksjon.

 

Innholdsproduksjon

Vi utvikler levende innhold i form av bilder, tekst, video og illustrasjoner som gjenspeiler din identitet og merkevare. Helhetlige løsninger, maler og/eller veiledning som kommuniserer ditt ­budskap til din målgruppe. 

Kampanjedesign

Visuelt attraktive elementer som ­støtter opp under kampanjens mål, som ­annonser, sosiale medier-­innhold, ­kampanjesider og mer.

 

Print og Produksjon

Planlegging og ­produksjon av trykte materialer, ­inkludert samarbeid med trykkerier og leverandører.

 

Profileringsartikler og utsmykking

Produksjon og design av ­profilerings­artikler og utsmykking for din bedrift.

Markedsføringsstrategi og Analyse

En helhetlig markedsføringsstrategi, fra innholdsutvikling og sosiale medier til SEO og e-postkampanjer. Vi hjelper deg å styrke din merkevares synlighet og engasjement gjennom nøye planlagte tiltak. Med en kombinasjon av branding, multimedia-produksjon, og kundeinteraksjonsstrategier, sikter vi etter å optimalisere kundeopplevelsen og forsterke din merkevares budskap.

bottom of page