top of page

Vi bidrar til at dine markedsførings- og kommunikasjonsbehov blir dekt på en kreativ og effektiv måte – slik at du ­treffer nettopp din målgruppe og når dine mål. 

 

Gode relasjoner, grundig arbeid og godt samarbeid utgjør de beste slutt­resultatene. 

 

Vi forstår at hver kunde er unik. Derfor tilpasser vi vårt arbeid for å møte dine ønsker, behov og målsettinger. Det er viktig at du får være med på reisen fra start til slutt, og vi tilrettelegger for et samarbeid på dine premisser. 

Vi er et fremtidsrettet byrå som samler kreativitet, design, strategi og samarbeid for å utvikle effektive  løsninger for våre oppdragsgivere. 

5 695

Gjennomsnittlig

telefonsamtaler i året

(Ekskl. Kajsa sine samtaler)

769

Mapper i 

mappesystemet

(Ekskl. Patricks egne mapper)

4 593

Gjennomsnittlig

kopper kaffe i året

(Ekskl. Ingvilds iskaffe)

Strandheim Brug: Historiske lokaler med stor takhøyde og inspirerende atmosfære. Velkommen!

Våre verdier

Innovasjon

I et samfunn som stadig er i utvikling er det viktig å tenke nytt – aller helst forut vår tid. Vi holder oss alltid oppdatert på trender, verktøy og utstyr, slik at vi alltid kan levere det kunden ønsker.

Nærhet

Kunden er alltid viktigst – og en god relasjon er noe vi verdsetter høyt. Det skal være enkelt å velge Allsidig ­Design.

Løsningsorientert

Her lar vi oss ikke skremme av utfordringer. Sammen greier vi alltid å finne en løsning på problemer som eventuelt dukker opp på veien.

Funksjonalitet

Design, produkter, innhold, bilder og alt annet vi produserer skal preges av bedriftens nye (eller eksisterende) identitet, slik at alt som blir produsert fungerer til alle plattformer.

Helhet

I Allsidig Design er vi opptatt av å gjøre alle parter fornøyde – helt fornøyde. Det er viktig at du som kunde får være med på reisen, fra start til slutt, og ­inkluderes i hele prosessen.

bottom of page