top of page

Markedet for lister, spiler, panel og andre produkter innenfor denne kategorien er omfattende, og målgruppen bred. Som produsent og leverandør til grossister, må Rindalslist markedsføre seg både til det private markedet og bedrifter/profesjonelle som entreprenører, arkitekter, håndverkere og lignende.


Sosiale medier er også mer enn bare bilder. De ulike kanalene brukes på ulikt vis, både når det gjelder budskap, språk, bildebruk og format. I dag hjelper vi Rindalslist med innhold til Facebook, Instagram og Linkedin.

På Linkedin henvender vi oss (les: Rindalslist) til proffene, ved å fortelle om de produktene og tjenestene som er mest relevante for nettopp den målgruppen. Vi varierer mellom grafiske karuseller og helt vanlige enkeltbilder. Mange av bildene har vi tatt selv, blant annet dette til venstre fra en tidligere boligmesse.Også på Instagram varierer vi mellom karuseller, enkeltbilder og Reels - med og uten grafiske elementer.Flere jobber

Bidragsytere

Mari Skjevdal

Mari Skjevdal

Grafisk designer & UX-designer

Patrick Oldenborg

Patrick Oldenborg

Foto-/videoprodusent

Oda Røe

Oda Røe

Innholdsprodusent og digital markedsfører

Rindalslist er blant landets største produsenter og leverandører av listverk til grossister rundt om i Norge. I tillegg leverer de spileløsninger, panel og andre produkter innen sjangeren. Vi sørger for lekent, lett og informativt innhold til deres sosiale medie-kanaler. Slik at de holder seg synlige og markedsfører seg til riktige målgrupper.

Kunde

Rindalslist

Årstall

2022 -

Rindalslist | Sosiale medier

bottom of page