VI TILBYR

GRAFISK PROFIL & JUSTERINGER

Det blir stadig viktigere å bli sett og gjenkjent. En grafisk profil skaper et helhetlig utseende i all visuell kommunikasjon. Profilen kommer til uttrykk gjennom logo, symbolbruk, grafiske dekorelementer, farger, bildebruk og illustrasjoner. 

 

Det er mange grunner til at man ønsker endringer. Det visuelle uttrykket og typografien er kanskje blitt umoderne eller feil i forhold til bedriften. Eller kanskje dere er i ferd med å etablere firma og trenger starthjelp?

AD_skisser-nettside-kos1.jpg

TRYKK & DESIGN

Vi har en forkjærlighet for trykksaker. En lekker brosjyre, et flott kort eller en innbydende bok gir inntrykk av seriøsitet og kvalitet. Det meste kan presenteres digitalt i dag, men mange liker også produkter de kan ta og føle på.

AD_skisser-nettside-jankos12.jpg

FOTO & ILLUSTRASJON

Et bilde kan fortelle mer enn tusen ord. Gode bilder forsterker budskapet i markedsføringen og er i stand til å løfte en jobb til det geniale. Enhver jobb fortjener sitt eget særpreg. 

AD_skisser-nettside-orklandlekene3.jpg

UTSMYKKING, TENK HELHET

Ønsker dere å skape et godt godt førsteinntrykk, kanskje vise virkelig frem hvem dere er og hva dere står for. Allsidig Design kan hjelpe dere med alt fra idé, fotografering, layout/materialvalg og produksjon.