top of page

Bor det en kreativ spire i deg?

Klar for challenge? Vi utfordrer deg nemlig til å ta kontakt og fortelle oss hvilke godtebiter du liker best i posen, hvem du er og hva du kan - helt uforpliktende. Du kan også komme innom for en trivelig prat, hvis du foretrekker å se innholdet før du velger bit.

I Allsidig Design er vi alltid på utkikk etter kreative hoder som kan supplere den innholdsrike miksen vi er i dag. Du kan sammenligne oss litt med en pose Godt&blandet. Med kompetanse innen alt fra grafisk design, foto, tekstformidling og markedsføring til strategi- og rådgivningsarbeid dekker vi de fleste smakene. Men det er alltid rom for flere godtebiter i posen.

Har du en kreativ utdanning, studerer til å få en, eller er du kanskje en selvlært hobbykreatør på jakt etter en utfordring? «Challenge» er i vinden, og vi har lyst til at du tester vår.

La oss først fortelle litt om Allsidig Design. Kort fortalt er vi et reklamebyrå lokalisert på Orkanger, som leverer tjenester innen design og layout, innholdsproduksjon, utsmykking, nettside, strategi og merkevarebygging.

Allsidig Design ble stiftet av en 32 år ung Kajsa Selnes i 2014 – ambisiøs og dedikert. De første årene ble tilbrakt på farten eller i det lille kontorlokalet i Orkdalsveien. Tiden gikk og kundeporteføljen vokste. Etter 5 år som selvstendig ble også Ingvild med på laget, en gammel klassevenninne fra førtrykk-linja (ja, du leste riktig), og plutselig var stokken doblet. Nå har både Marthe og Oda blitt en del av teamet, vi har flyttet inn i store, flotte kontorlokaler på Strandheim, og i 2021 fikk Allsidig Design tittelen som Gasellebedrift.

Det er litt av en reise, og på en liten plass som Orkanger får man et helt spesielt forhold til både kundene og oppdragene, med mulighet for å bli kjent med de største lokale aktørene i regionen, samt en del spennende bedrifter rundt omkring i landet. Her blir du ikke satt til siden, men kastet ut i moroa - slik at du alltid kan utvikle deg og vise frem hva nettopp du er god på!

Takk for din søknad, vi tar kontakt!

arrow&v

Og hvis du fortsatt er i tvil - vi syns det er supergøy med metaforer.

bottom of page