Februar 2022

Årets første vårmåned er her og februar 2022 er historie. Landet har endelig åpnet opp (igjen), men covid lusker nok enda i nabolaget. Tre av oss har vært igjennom det, og heldigvis til ulike tidspunkt. For det er ikke til å stikke under en stol at det har vært mye å gjøre den siste måneden. Men vi elsker det.


Med åpning av landet har vi endelig hatt mulighet til flere kundebesøk. Og selv om det er vel og bra med Teams, er det hyggelig å faktisk kunne møte hverandre og knytte nye bekjentskap på gamlemåten også. Én av kundene våre fra Trondheim ble faktisk så engasjerte da vi viste frem arbeidet vårt for Fortuna, at de like gjerne kjørte til garnbutikken på Løkken Verk for å handle. Ganske kult, ikke sant?


Som du sannsynligvis allerede har oppdaget har vi lansert den nye nettsiden vår også. Her kan du lese mer om tjenestene vi leverer, om oss og noen av jobbene vi har gjort. Det er selvfølgelig mye mer der det kommer fra, så ikke glem å titt innom en gang iblant.


I denne bloggen, nettdagboken, personlige journalen, web-loggen (- the devil is known by many names), vil det komme litt lettbeinte tanker, idéer, og forhåpentligvis litt tips og triks som kan engasjere og inspirere. Vi liker å se merkevarer vokse og bedrifter utnytte sitt potensiale, derfor ønsker vi å hjelpe så godt vi kan innenfor vårt felt.


Første tips er (som jeg regner med du allerede gjør) å følge Allsidig Design på Instagram og Facebook, slik at du enkelt kan holde deg oppdatert på hva vi gjør, oppdragene våre og arbeidshverdagen ellers. Og når bloggen oppdateres selvfølgelig.


gif

- Oda


0 comments