top of page

Om oss

Et kreativt team med en sterk praktisk tilnærming lokalisert sentralt på Orkanger

Møt teamet

Kajsa Selnes

Kajsa Selnes

Daglig leder

952 07 290

Allsidig Designs sprudlende skaper, gründer, utvikler, mor – kjært barn har mange navn. Et ja-menneske som ser hver utfordring som en mulighet, og begir seg på et hvert oppdrag, helst alle på en gang.

Ingvild Engvik

Ingvild Engvik

Grafisk designer

915 21 593

Gladjente fra Buvika, med utdanning innen førtrykk, bedre kjent som grafisk design. 20 års erfaring innen bransjen, med faglig tyngde i trykk- og papirverden. Opptatt av det lille ekstra, enten det er type papir eller glans på teksten. Elsker stickers.

Marthe Kalland

Marthe Kalland

Grafisk designer og illustratør

917 46 787

Kreativ spirrevipp fra kystbygda i gamle Agdenes. Utdannet grafisk designer og autodidaktisk fotograf med interesse for illustrasjon og webutvikling. Trives best i flyten, men liker også en utfordring. Håper å leve en evig oppdagelsesferd.

Oda Røe

Oda Røe

Innholdsprodusent og digital markedsfører

900 72 206

Rastløs sjel bosatt «oppi Sundlibakkan». Utdanning og kompetanse innen journalistikk, markedsføringsledelse og grafisk design. Trives aller best med tekst og formidling, men setter også pris på utfordringer innen design og illustrasjon.

Patrick Oldenborg

Patrick Oldenborg

Foto-/videoprodusent

918 91 985

Med utdanning i film og TV-produksjon og 12 års erfaring innen foto og video sørger Patrick for masse nytt og spennende innhold både for Allsidig Design og våre kunder.

Christine Fjeseth

Christine Fjeseth

Lærling i mediedesign

919 96 002

Christine har alltid hatt stor interesse for det estetiske, og trives aller best når hun får være kreativ. Dessuten kommer hun fra trønderrockens vugge Namsos. Med tre år ved medie og kommunikasjon fra vgs i sekken, bidrar Chrisitne med masse ny og spennende kompetanse som lærling i mediedesign.

Mari Skjevdal

Mari Skjevdal

Grafisk designer & UX-designer

950 24 947

En livlig jente fra bygda, men som har bosatt seg i- og driver Allsidig Design i Oslo. Mari er en designer som fokuserer mye på digitaldesign og UX-design. Men som også har bakgrunn som designer i trykkeri. Mari bidrar også gjerne med konseptutvikling, foto, film, animasjon og illustrasjon.

Kontakt oss

Takk for henvendelsen!

Våre verdier

Innovasjon

I et samfunn som stadig er i utvikling er det viktig å tenke nytt – aller helst forut vår tid. Vi holder oss alltid oppdatert på trender, verktøy og utstyr, slik at vi alltid kan levere det kunden ønsker.

Nærhet

Kunden er alltid viktigst – og en god relasjon er noe vi verdsetter høyt. Det skal være enkelt å velge Allsidig Design.

Løsningsorientert

Her lar vi oss ikke skremme av utfordringer. Sammen greier vi alltid å finne en løsning på problemer som eventuelt dukker opp på veien.

Funksjonalitet

Design, produkter, innhold, bilder og alt annet vi produserer skal preges av bedriftens nye (eller eksisterende) identitet, slik at alt som blir produsert fungerer til alle plattformer.

Helhet

I Allsidig Design er vi opptatt av å gjøre alle parter fornøyde – helt fornøyde. Det er viktig at du som kunde får være med på reisen, fra start til slutt, og inkluderes i hele prosessen.

Lyst til å bli en del av Allsidig Design?

Vi er på jakt etter en lærling innen mediedesignfaget.

bottom of page