top of page

Vi trenger en

Vi trenger en grafisk designer
Er du en kreativ, produktiv og litt leken grafisk designer, med kompetanse og erfaring innenfor Adobe-pakken og webdesign? Gjerne med et øye for det estetiske (les: elsker grønt), har litt peiling på tekst, og er glad i å jobbe både selvstendig og med andre. Eller kanskje du ønsker å være lærling i mediedesignfaget? Rått, da vil vi høre fra deg!

Hvem er Allsidig Design, lurer du? Kort fortalt er vi et reklamebyrå lokalisert på Orkanger, som leverer tjenester innen design og layout, innholdsproduksjon, utsmykking, nettside, strategi og merkevarebygging – hele pakka fra A til Å.

Allsidig Design ble stiftet av en meget ambisiøs og dedikert 32 år ung Kajsa Selnes i 2014. De første årene ble tilbrakt på farten eller i det lille kontorlokalet i Orkdalsveien. Tiden gikk og kundeporteføljen vokste. Etter 5 år som selvstendig ble også Ingvild med på laget, en gammel klassevenninne fra førtrykk-linja (ja, du leste riktig), og plutselig var stokken doblet. Nå har både Marthe og Oda blitt en del av teamet, vi har flyttet inn i store, flotte kontorlokaler på Strandheim, og i 2021 fikk Allsidig Design tittelen som Gasellebedrift.

Det er litt av en reise, og på en liten plass som Orkanger får man et helt spesielt forhold til både kundene og oppdragene, med mulighet for å bli kjent med de største lokale aktørene i regionen, samt en del spennende bedrifter rundt omkring i landet. Her blir du ikke satt til siden, men kastet ut i moroa - slik at du alltid kan utvikle deg og vise frem hva nettopp du er god på!

Takk for din søknad, vi tar kontakt!

Grøsser du også over overskriften? Bra, da kan du lese videre.

Allsidig Design vokser, og vi er på utkikk etter flere designere til å supplere den innholdsrike miksen vi er i dag. Med kompetanse innen alt fra grafisk design, profilering, foto, tekstformidling og markedsføring, til strategi- og rådgivningsarbeid dekker vi et bredt spekter av prosjekter.

Interessant? Stikk gjerne innom med en søknad, send via mail til Kajsa eller legg den igjen i kontaktskjemaet under.
bottom of page